Forgách Kastély és Hotel

szerző: vendeghaz.mandok | publikálva: március 16, 2016 Kategória: Mándok

kastelyKorábban már hírt adtunk arról, hogy többéves kitartó munka eredményeképpen felújították a településünk központjában található Forgách-kastélyt. Az épület eredetileg a 18. század második felében épült késő barokk, kora klasszicista stílusban. A második világháborúig a Forgách grófok otthona és birtokuk székhelye volt. A családnak nincs jelenleg élő egyenesági leszármazottja, így az épület az önkormányzat, majd magán befektetők kezébe került. Nemrégiben pedig a mostani tulajdonosa újította fel.

A történelmi épületben elegáns kastélyszállót nyitottak. Itt luxus körülmények között lehet megszállni, csodás damaszt ágyneműben aludni, kézzel készített, egyedi fabútorok között pihenni. A pihenést a szálloda wellness részlege teszi teljessé, ahol lehet kültéri és beltéri medencében lehet úszni, pezsgőfürdőben lazítani, s több szaunában, gőzben, vagy éppen sókamrában tisztulni.

Az épület kiváló helyszíne elegáns rendezvényeknek. Étterme a földszinten található, a pincében pedig egy elegáns bár és rendezvényterem van. Konferenciákhoz is kiváló helyszín, mindennel felszerelt konferenciateremmel rendelkezik.

Az épületet körülveszi a védett kastélykert, ahol hamarosan virágoznak a tulipánfák. Ösvényeken járhatjuk be a hatalmas platánok, gesztenyefák, fenyők között elterülő kertet.

Így 2o15-től már nemcsak vendégházunk, hanem egy elegáns szálloda is várja a vendégeket.

Bővebb információ: www.forgachkastely.huLépjen velünk kapcsolatba

Legutóbbi bejegyzések

+36 45 435 160, +36 20 431 7404
4644 Mándok, Kossuth utca 101.
olahistvanne@freemail.hu