SzolgáltatásainkSzállással, rendezvényteremmel és számos programlehetőséggel várjuk a hozzánk érkezőket. Az alábbi javaslatok mellett egyedi elképzelések megvalósításában is szívesen segítünk, ha küld egy üzenetet!

Kreatív foglalkozás - Faluvégi Vendégház, Mándok

Kreatív foglalkozások

A kisebb-nagyobb gyermekek mellett sokszor még a felnőtteknek is jó szórakozást és kikapcsolódást jelent valamilyen kreatív tevékenység.

Vendégházunk udvarán vagy rendezvénytermében sokféle program lebonyolítására biztosítunk lehetőséget – a részletekkel kapcsolatban érdeklődjön lenti elérhetőségeinken.

Erdei iskola - Mándok

Erdei iskola

Gyerekcsoportoknak vállaljuk erdei iskolai program összeállítását és lebonyolítását, amelynek keretében a helyi állat- és növényvilág megismerése mellett a természet szeretetét is próbáljuk erősíteni.

Horgászat

Horgászat

A Tisza közelsége kiváló lehetőséget ad a horgászoknak szenvedélyük kielégítésére. A horgászjegy kiváltásában, a csalik és egyéb eszközök beszerzésében, valamint a megfelelő helyszín megtalálásában is segítünk a hozzánk érkező, horgászat iránt érdeklődő vendégeknek.

Vadászat

Vadászat

Mándok határában, a híres lónyi erdőben a vadászat szerelmesei vaddisznó, őz vagy apróvad elejtésével próbálkozhatnak – szívesen segítünk a vadásztársasággal való egyeztetésben.

Vízitúra

Vízitúra

Vendégházunktól a Tisza mindössze 5 kilométerre található, Benk, Tiszamogyorós vagy Tuzsér térségében is elérhető a vízpart. Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak segítünk a kenuk bérlésében, tapasztalt, a környéket jól ismerő vezetők kiválasztásában és a vízitúra programjának kialakításában.

Kerékpározás

Kerékpározás

Mándok ideális központja egy kerékpáros kirándulásnak: a szabolcsi homokdombok változatos, de nem túlságosan nehéz terepet szolgáltatnak, a Tisza és a környék kulturális emlékei pedig nagyszerű célpontokat nyújtanak hozzá. Vendégházunkban szeretettel látjuk a két keréken érkezőket, ha pedig valakinek itt jön meg a kedve ahhoz, hogy biciklire szálljon, segítünk a kerékpárok kölcsönzésében.

lovaglás Mándok

Lovaglás

A városi ember számára a falusi életben talán a nagytestű háziállatokkal való kapcsolat a legérdekesebb – míg paradicsomot lehet nevelni a balkonon, és egyre több lakásban él kutya vagy cica is, addig lovat már a kertvárosokban sem lehet látni. A vendégházunkba érkező érdeklődőknek szívesen megmutatjuk az istállót, mesélünk a lótartásról, a vállalkozó kedvűek pedig tapasztalt segítő felügyeletével a lovaglást is kipróbálhatják.

Disznóvágás - Mándoki Vendégház

Disznóvágás

Faluhelyen a hidegebb hétvégi napok közül még mindig sok kezdődik malacvisítással… A disznók számára végzetes program nagyon is pozitív kimenetelű az emberek számára. Egy több mint 100 kilós állat leölése és feldolgozása igazi csapatmunkát igényel, amelyben a férfiak és az asszonyok mellett akár a nagyobb gyermekeknek is juthat feladat. A program résztvevői megismerhetik a gyakran fogyasztott húsféleségek elkészítési módjait, emellett a frissen készülő ételek kóstolására is lehetőségük nyílik. A disznóvágásnak a munka mellett természetesen a vidámság, a finom sütemények és italok is elengedhetetlen részét képezik.

Kenyérsütés - Faluvégi Vendégház, Mándok

Kenyérsütés

Vendégházunkhoz tartozik egy kemence, amelyben igazi ropogós héjú, puha belű kenyeret lehet sütni, emellett kelt tészták, kalácsok készítésére is alkalmas. Amennyiben vendégeink igénylik, szívesen megmutatjuk a kemence használatát, és maguk is részt vehetnek a finomságok elkészítésében.

Szilvalekvár-főzés

Lekvárfőzés

Szeretné megtudni, hogyan készül az igazi lekvár? Friss, helyben termett idénygyümölcsökből (például meggyből, szilvából), a vendégház udvarán felállított üstben főzzük, a munkálatokba pedig akár vendégeink is bekapcsolódhatnak. Lepje meg szeretteit is saját készítésű lekvárral!

+36 45 435 160, +36 20 431 7404
4644 Mándok, Kossuth utca 101.
olahistvanne@freemail.hu